Professional layering (voor beginners en gevorderden) ;)

2 september - Wendy

Layering

Tijd voor een trend die de afgelopen tijd ook voor het grote publiek niet onopgemerkt is gebleven. De term ‘layering’ is deze zomer veelvuldig in de mond genomen door moderedacteuren, bloggers, stylisten en designers. Onze inner stylist maakt momenteel een vreugdedansje!

De term ‘layering houdt in dat je meerdere lagen over elkaar heen draagt waardoor je een dynamische look krijgt waarin verschillende mode items elkaar complementeren.
Het layering is deze zomer al begonnen wanneer de eerste fashionista’s gespot werden in een sexy slipdress met daaronder een boyish white T. Sommigen moesten even wennen aan dit verschijnsel maar inmiddels mogen we wel concluderen dat de trend warm onthaald is door het grote publiek.

Nu het kwik de komende maanden weer zal dalen evolueert deze zomerse vorm van layering langzaam naar een meer uitgebreide variant waarbij laag over laag gedragen mag worden. Combineer een boyfriend overhemd met een grove gebreide trui, een denim jack, een vest of een jas. Maak het af met een grote shawl. Pro: jij bent voorbereid op ieder weertype in Nederland. Je kunt je zover uitpellen als je wilt bij een warm najaarszonnetje maar wanneer zich een gure herfstwind aan doet kun jij jezelf weer warm aankleden. Je zult nooit voor verrassingen komen te staan!

Zoals in ons bovenstaand pleidooi waarschijnlijk als is doorgeschemerd… Wij zijn fan van deze trend! Nog een leuke bijkomstigheid: verschillende stijlen kunnen met elkaar gecombineerd worden waardoor jouw stijl persoonlijk wordt. Creëer comfortabele outfitcombinaties waarmee jouw persoonlijkheid optimaal weerspiegeld wordt!

Start layering en shop de collectie hier!

Fashion Trend


Bronnen: Locals United, Who What Wear, NYHeter24, Popsugar, Collagevintage, Vogue