SO MANY SHOES AND ONLY TWO FEET

12 februari 2018 - Jacco

2018 is nog maar net begonnen en we tellen nu al af naar het voorjaar. De perfecte reden om jouw schoenencollectie uit te breiden met nóg meer schoenen. Kiezen tussen schoenen is niet gemakkelijk en de keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Sneakers, ballerina’s, sandaaltjes., veterschoenen of iets met een hak? Om het net iets even gemakkelijker te maken, hebben wij speciaal voor jou een selectie gemaakt.

Voor de dames hebben we een aantal prachtige schoenen geselecteerd. Een zwart enkellaarsje met hoge hak en studs van SPM. De tweede schoen is vaan het merk NIKKIE. Een bordeauxrode bikerboot voor een stoere outfit. Schoenen met print worden dé trend van 2018. Deze schoen met slangenprint is van PASSI IN CAPOLAVORI en een echte musthave. Ook de witte sneakertrend wordt voorgezet in 2018. Een paar witte CONVERSE schoenen kunnen niet ontbreken in je kast.


Van links naar rechts
Zwarte enkellaars van SPM - €65,79
Bordeauxrode bikerboot van NIKKIE - €137,97
Pumps met slangenprint van Passi in Capolavori - €199.95
Witte sneakers van Converse - €64,95

Ook voor de heren hebben wij een aantal schoenen uitgelicht. Een trend die in 2018 upcoming is, zijn de aansluitende schoenen zonder veters. Deze schoen is van FILLING PIECES. Helemaal van nu en erg comfortabel! Ook de formele schoenen krijgen in 2018 een speelse twist. Door deze schoenen van REHAB ben je helemaal up-to-date! Ook de chelseaboots komen we weer tegen in 2018. Erg klassiek, maar wel makkelijk te combineren met verschillende outfits. Zo zijn deze schoenen van NUBIKK verkrijgbaar in verschillende kleuren. En net als bij de dames, zien we bij de heren ook nog steeds veel witte schoenen. Sportief en comfortabel, deze witte sneakers van REEBOK zijn echt onmisbaar.


Van links naar rechts
Zwarte sneakers van Filling Pieces - €209,95
Veterschoenen met bloemenprint van Rehab - €179,95
Zwarte chelseaboots van Nubikk - €179,97
Witte sneakers van Reebok - €89,95

Nog niet kunnen kiezen? Bekijk hier onze complete schoenencollectie!