27 januari - Chloé

Spring Key Essentials

Met de voorjaarscollecties die nu in de rekken verschijnen, begint ons modehartje langzaamaan weer sneller te kloppen. Het leuke is dat je met een aantal nieuwe key items in je kast, nieuwe combinaties kunt maken waarmee je een geheel nieuwe look creëert.

Het combineren van jouw oude vertrouwde garderobe met nieuwe items stimuleert je creativiteit, is bevorderlijk voor je portemonnee én zorgt voor verrassend, modisch resultaat.Door de jaren heen blijkt wel dat een aantal items onmisbaar zijn voor een geslaagde outfit. Zo was afgelopen winter de grote, grof gebreide sjaal niet weg te denken uit de outfit van menig fashionista en ook een goede pet kan net die finishing touch zijn voor de heren onder ons. Maar welke essentials zullen we de komende lente terugzien?

De ‘mom jeans’ zal komend seizoen haar plekje veroveren. Regular fit broeken, die hoog in de taille zitten en aan de onderkant hoogwater zijn. Een superleuke trend, maar wat draag je daar nu onder? Stijl je look met een mooi laarsje, een goede sneaker of een vrouwelijk hak.

Verder weten we allemaal dat het weer in de lente zo onberekenbaar is als een kat in het nauw. Daarom geldt ook voor het voorjaar: layering is key. Tops, overhemden, sweaters, sjaals… Alles kan over elkaar en met elkaar gecombineerd worden zodat je nooit verrast wordt door temperaturen waar je geen rekening mee gehouden hebt.

De mannen zullen we veel zien met tassen, of die nou inhoud hebben of niet. Sowieso praktisch om altijd bij je te hebben, maar ze zijn ook steeds meer een fashion-item aan het worden. Daarbij hoef je de kleuren en prints niet uit de weg te gaan, want ook voor mannen geldt dat prints gewoon gemixt mogen worden. En als je je tas dan ook nog gematched weet te krijgen met je sokken, ben je helemaal klaar voor de lente.

Beginnen die lentekriebels ook bij jou al op te borrelen? De voorjaarscollecties shop je in ons online assortiment!

Bron: Locals United