Spring Wishlist

10 maart - Wendy
Spring Wishlist

Eeeindelijk is het zover! We mogen het zonnetje langzaamaan weer wat vaker verwelkomen en ook opstaan gaat ineens weer stukken beter. De meteorologische lente is inmiddels begonnen en we kunnen eindelijk afscheid gaan nemen van die koude winterdagen.

Zo fijn als we het in september vonden om die dikke truien en winterjassen weer uit de kast te halen en weg te kruipen met een goed boek en een warme kop thee op de bank. Zo blij zijn we nu dat al dat winterspul weer even de kast in kan en dat de vrolijk gekleurde zomercollectie weer gedragen mag worden. Nog even en we kunnen weer genieten van een heerlijk zonnetje op ons gezicht, een zomerbriesje door ons haar en blote benen! Rokjes, shortjes, jurkjes, topjes noem het maar op, het kan weer tevoorschijn komen.
Uiteraard staat daar tegenover dat we niet moeten vergeten om met zijn allen weer massaal op dieet te gaan en een abonnement te nemen op niet alleen de sportschool, maar ook de zonnebank. Die witte benen worden niet vanzelf bruin! En die leuke jurkjes staat toch echt het beste onder een goed stel gebruinde benen, vind je niet? ;)

Maar goed, terug naar die rokjes, shortjes, jurkjes en topjes. Er moet weer geshopt worden. Uiteraard is dit geen straf en offeren wij graag ieder vrij momentje op om ook dit seizoen weer een meesterlijk professionele garderobe samen te stellen die toch bijna zo indrukwekkend is als die van Carrie Bradshaw. Uiteraard vereisen deze geplande shopsessies enige voorbereiding en hierbij wil ik je graag helpen.
Doormiddel van onderstaande Spring Wishlist weet jij precies welke items sowieso niet mogen ontbreken komend seizoen!

Toegegeven, wij vrouwen laten ons soms wat meeslepen wanneer er weer een nieuw modeseizoen is aangebroken. Maar dat wil niet zeggen dat wij geen tijd en aandacht meer hebben voor de mannen. Daarom zijn alle items op onze wishlist niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook voor alle mannen. En laten we hiervoor op Locals United nu net een mega assortiment hebben ;)

Wishlist
Bomberjack
Het bomberjack is booming! Je ziet het item in iedere denkbare uitvoering. Combineer het jack met een mooie jeans en een leuke sneaker of een pittige hak.

Trenchcoat
Vooral in het frisse voorjaar is het belangrijk om een goede jas te hebben. Met een trenchcoat kom je altijd gestyled voor de dag en ben jij voorbereid op alles.

Zonnebril
Aangezien het zonnetje weer steeds vaker tevoorschijn komt, mogen de zonnebrillen weer gedragen worden!

Sneaker
Een goede sneaker is nog steeds mateloos populair voor komend seizoen en geef ons eens ongelijk. Wanneer je gemak en stijl kunt combineren zeg je daar geen nee tegen!

Denim
Denim is on! Jeans, jasjes, overhemden. Denim on denim. Stoer, klassiek, modern, vintage. Denim blijft onmisbaar en lijkt haast ieder seizoen weer terug te komen.

Basic shirt
Een basic shirt is essentieel en altijd een goede keuze. Perfect te combineren met een mooie trenchcoat of een leuk bomberjack.

Vind je het nog te fris? Niet getreurd layering is de trend! Draag meerdere items over elkaar and make it work!