Summer fever: prints van deze zomer

22 mei - Nadine


Het voelt nog alsof we twee weken geleden nog aan de oliebollen zaten tijdens kerst, maar over een maand zitten we toch echt alweer in de zomer! Of je nou gaat naar exotische landen of een weekendje Texel, een zomers gevoel kun je altijd krijgen door de juiste outfit. Ieder jaar zijn er een aantal merken die met lef weer een zomercollectie gemaakt hebben. Voor deze blog nemen we je mee op een kleine exotische trip door de prints van deze zomer. Please fasten your seatbelts..

Voor velen blijft het toch altijd een vraag; hoe ga ik dit combineren met andere kleding? Velen merken verkopen setjes met dezelfde print. Denk bijvoorbeeld aan een short en een top in dezelfde print. Is dit niet een mogelijkheid en draag je een opvallende print? Dan kun jij je outfit afmaken met een leuke hoed en basic items. Ben je een waaghals? Combineer dan opvallende prints met elkaar en probeer het gewoon uit! Soms ontdek je op die manier hele bijzondere en leuke outfits.

Fabienne Chapot springt er echt uit tussen alle merken als het gaat om prints. De gekke bloesjes van Fabienne Chapot zijn opvallend, maar absoluut niet storend. Erg leuk om in de zomer te dragen en daarnaast; erg uniek! Bekijk bijvoorbeeld deze blouse met een cheetah print of deze blouse met palmbomen als je echt in zomerse sferen bent.

Een ander merk met gewaagde prints is het merk Lizzy & Coco. Zij verkopen opvallende jurken met vrolijke kleuren. Combineer één van deze items met een hoed en een mooi paar pumps of sandalen en je bent klaar voor de meest tropische bestemmingen! Ook Catwalk Junkie maakt shirts met mooie prints. Deze shirts zijn iets rustiger in het aanzicht, maar erg elegant, eigentijds en fris. Deze shirts zijn niet alleen ideaal voor in de zomer, maar kun je het hele jaar door dragen.

Enthousiast geworden? Neem een kijkje in onze online collectie en bereid je voor op je zomerse trips!