Sweater weather is my favorite weather!

17 Januari 2018 - Nikki

Afgelopen maandag was het de meest deprimerende dag van het jaar. Blue Monday staat bekend als de meest saaie, kille en deprimerende dag van het jaar. Vanaf nu kan het dus alleen nog maar bergopwaarts gaan. Op naar het mooie weer waardoor alles gelijk een stuk leuker en vrolijker lijkt!

 

Om jou toch door deze aankomende koude winterdagen heen te helpen hebben wij lekkere warme kleding voor jou geselecteerd. Je vindt de warmste en leukste kleding van ons hieronder.

 

Hier zijn allemaal verschillende truien en vesten getoond voor mannen. Het eerste grijze vest heeft een handige ritssluiting aan de voorkant en het andere vest is in de vorm van een blazer ontworpen met knoopsluitingen. Deze items moeten jou zeker warm gaan houden in de koude winterdagen.

Van links naar rechts: 

Vest: Vanguard - €149,95

Trui: Scotch & Soda - €89,95

Trui: EDC by Esprit - €39,99 nu €31,99 

Blazer: Kultivate - €99,95

 

 

De twee vesten zijn uitgevoerd in redelijk vrolijke en subtiele kleuren. Deze vesten zouden daarom ook gewoon op een koude zomeravond gedragen kunnen worden, want deze kleuren zijn perfect om te combineren met zomerse kleding. Maar in de winter kan je deze items gewoon combineren met een blouse en een mooie jeans om hem helemaal winterproof te maken.

 

 

Van links naar rechts: 

Trui: NIKKIE - €99,95

Vest: YAYA - €79,95

Trui: Maison Scotch - €69,95

Vest: Object - €49,99