The best gifts are the ones you give...

6 december - Nikki

De Decembermaand brengt een hoop leuke dingen met zich mee, zoals: Kerst, Oud en Nieuw en natuurlijk veel cadeautjes!

Tijdens de kerstdagen wil je natuurlijk wel indruk maken op iedereen met de allerleukste cadeautjes… De feestdagen in December geven daarom toch stiekem best wel wat stress, want wat voor cadeaus zal je gaan kopen en al helemaal belangrijk: waar ga je dat doen?!

Om jouw cadeau-stress te verminderen hebben wij een lijstje opgesteld met drie cadeautips voor mannen en vrouwen. Deze hebben wij onderverdeeld in prijscategorieën, zo zit er voor iedereen en elk budget wat moois tussen!

-Vrouwen:


Voor de vrouwen hebben wij drie totaal verschillende cadeaus gevonden. Het eerste cadeau is een strik met panterprint van het merk Pinned by K (€14,99). Deze kan bijvoorbeeld gedragen worden over een mooie blouse of hij kan een gewoon zwart jurkje opleuken! De strik zal verschillende outfits net dat beetje extra geven, wat de outfits helemaal af maakt! Het andere cadeautje is een geurtje van Scotch & Soda (v.a. €39,00), dit is natuurlijk een all-time favorite voor de kerstdagen. Met dit lekkere cadeautje zit je dan ook nooit fout! Als laatste hebben wij een mooie tas van Paul’s Boutique geselecteerd (€89,95). Met deze mooie tas maakt iedere vrouw een stijlvol mode-statement!

-Mannen:


Voor de mannen hebben wij ook drie totaal verschillende cadeaus geselecteerd. De muts van het merk CHEAQUE (€14,95) is grappig en lekker warm tegelijk. Wie wilt er nou niet een heerlijk warme muts met de winterse dagen welke in aankomst zijn?! Als tweede cadeautje hebben wij een gaaf horloge van het merk TIMEX (€59,95) geselecteerd. Dit horloge is door de gebruikte kleuren tijdloos en toch helemaal on-trend op dit moment! De laptoptas van het merk Royal Republiq (€159,95) in de zwarte kleur is ook tijdloos en altijd handig! Een laptop in een mooie tas naar werk meenemen in de auto of trein is toch net iets minder erg ;).

Voor al onze cadeaus kan je terecht op DEZE pagina!
Veel shop-plezier!


Bron: Locals United.