THE COAT: Dit zijn de beste jassen voor het najaar

8 september - Wendy

Jassen

Ondanks dat de temperaturen momenteel nog boven de 25 graden uitkomen, duurt het helaas niet lang meer voordat het kwik zal dalen. En wanneer dit gebeurd wil je goed voorbereid zijn. Nog even en de wintergarderobe mag weer tussen de mottenballen vandaan getrokken worden... Inclusief je herfst- en winterjassen!

De collecties hangen al volop in de winkels en de run op najaarsjassen is begonnen. Maar met een giga keuze uit korte jassen, lange jassen, mantels, bomberjacks en ga zo maar door… Zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom zetten we graag de top 5 beste jassen voor je op een rij:

1. Airforce
De jassen van Airforce zijn al jaren mateloos populair. En hoe kan het ook anders. Het merk focust zich volledig op kwalitatief hoogwaardige materialen, verwerkt in een prettig, veelal simplistisch design wat inmiddels kenmerkend is voor dit Nederlandse label. Met een jas van Airforce ben je verzekerd van een aangename winter want met de heerlijk gevoerde modellen weet je zeker dat je er zelfs op de meest koude dagen van het jaar warmpjes bij loopt.

2. Save the Duck
Save the Duck produceert jassen geschikt voor ieder seizoen. De jassen zijn licht gevoerd en lenen zich perfect als najaarsjas. De speelse jassen zijn verkrijgbaar in tal van verschillende kleurtjes en zorgen voor een sportieve look. Leuk om te weten is dat dit merk geheel diervrij geproduceerd wordt. Het merk heeft hiermee de ‘VEGAN FASHION AWARD’ ontvangen en is in het bezit van het certificaat voor ‘Animal Free Fashion’.

3. Creenstone
In het ontwerp van Creenstone jassen staat vrouwelijkheid centraal. Het merk hecht veel waarde aan het gegeven dat draagsters van het label zich comfortabel en mooi voelen. Leuk aan de jassen van Creenstone is dat de collecties bestaan uit een grote diversiteit aan modellen. Zo vind je er mantels, gevoerde jassen en windjacks. Eén ding hebben deze jassen allemaal met elkaar gemeen: iedere jas is getailleerd en zo ontworpen dat het vrouwelijk lichaam zo mooi mogelijk benadrukt wordt.

4. Parajumpers
Designer van het merk; Massimo Rossetti heeft zich laten inspireren door de 210th Rescue Squadron, een reddingsbrigade uit Alaska. Leden uit deze brigade noemen zich de PJ’s, de Parajumpers. Gezien het feit dat de Parajumpers’ ultieme taak is om het leven van mensen te redden in het ongerepte gebied van Alaska, is het ontwerp van de jassen volledig gefocust op functie, comfort en kwaliteit. Uiteraard heeft de heer Rossetti dit totaalpakketje weten te vertalen in prachtige ontwerpen die momenteel meer dan populair zijn in ons kleine landje.

5. Woolrich
Ook de Woolrich jas is aankomend seizoen wederom niet weg te denken uit het winterse straatbeeld. Over de reden hiervan hoeven we niet ver uit te wijden. Met een mooi ontwerp, een heerlijke voering en het feit dat je jaren met de jas kunt doen, mag het duidelijk zijn dat Woolrich ook dit jaar weer veel fans voor zich zal winnen.

Je shopt deze merken (en vele anderen) online bij Locals United.


Bron: Locals United