Trendkleuren voor het aankomende modeseizoen (women)

29 augustus - Nikki

Wij hopen allemaal nog te kunnen genieten van een paar lekkere nazomerse dagen, maar de realiteit is dat de herfst eraan zit te komen. Met de herfst op komst start ook het nieuwe modeseizoen Autumn/Winter 2017/2018! Langzaam komen alle nieuwste collecties in de winkels en op webshops te staan. En dat maakt natuurlijk hebberig ;). Om jou alvast voor te bereiden op dat nieuwe seizoen hebben wij de trendkleuren hieronder op een rijtje gezet.


 

De kleuren hierboven heeft Pantone samengebracht. Zij kiezen de kleuren door te kijken naar het kleurgebruik van de modeontwerpers tijdens de New York Fashion Week.

De kleuren voor de herfst en winter zijn natuurlijk weer wat somberder en donkerder dan afgelopen seizoen. Toch springen de rode en licht roze kleur er gelijk uit! Rood wordt echt dé trendkleur voor de winter. Zowel bij de mannen als vrouwencollecties zien we de rode kleur veel terugkomen. Dit zal de donkere herfst/winterdagen weer wat opvrolijken!

Dit seizoen zal het vele zwart van voorheen veranderen in mooie bruine kleuren. In het kleurenpalet van Pantone hierboven staan al twee bruine kleuren, Butterbum en Autumn Maple. Met bruine kleuren valt natuurlijk veel en goed te combineren, vandaar dat het echt onmisbare kleuren zijn in jouw kledingkast aankomend seizoen!

Twee andere kleuren uit de colour forecast van Pantone waarmee altijd erg goed te combineren is, zijn grijs en donkerblauw. Combineer grijs met rood en laat de rode kleur er echt uitspringen in je outfit! 

Ook zo’n zin gekregen om alvast te shoppen voor een nieuwe najaars-garderobe? Kijk snel op onze webshop tussen de hiero van verschillende mooie merken!

Bron: Pantone, Locals United.