Ultieme winkelbeleving bij Patrick van Keulen Mannenmode / Casual Jeans

11 februari 2016 - WendyShop online bij Patrick van Keulen Mannenmode

Even ten Noord-Westen van Amsterdam ligt IJmuiden, een havenstad in de provincie Noord-Holland. In dé winkelstraat van IJmuiden; de Lange Nieuwstraat 787 vind je de Patrick van Keulen Mannenmode / Casual Jeans. Een prachtige herenmodezaak gelegen te midden van de stad. Gisteren zijn de deuren van de volledig vernieuwde winkel geopend en het resultaat is geweldig. Een prachtige zaak voor de ultieme winkelbeleving! 

Tien dagen lang is er een team met man en macht bezig geweest om de winkel te onderwerpen aan een make-over. Met een geheel nieuwe winkelbeleving tot resultaat. De vernieuwde verkoopwand van Scotch & Soda en de gigantische foto van de haven van IJmuiden zorgen voor een perfecte atmosfeer. Patrick van Keulen Mannenmode / Casual Jeans 2.0 is geboren en wij zijn enthousiast! De vernieuwde winkel heeft haar deuren gisteren opnieuw geopend en biedt een geweldige voorjaarscollectie.

Het uitgebreide merken pakket maakt deze shopping hotspot geschikt voor iedere man die op zoek is naar een mooie en kwalitatief hoogwaardige aanvulling op zijn garderobe, van casual tot chic. De collectie aan merken die zorgvuldig door het team van Patrick van Keulen is samengesteld bevat labels met onder andere: PME Legend, Scotch & Soda, Cast Iron, Blue Industry, Vanguard en Secrid

Ben je op zoek naar een mooie denim? De merken PME Legend, Vanguard en Scotch & Soda hebben een breed scala aan de beste jeans in hun collectie gepresenteerd. Daarnaast bestaat de collectie uit een groot assortiment luxe blazers en overhemden van merken zoals Blue Industry en Cast Iron. Merken als Fortezza, Rehab, State of Art en Garage zijn andere mooie namen die je tijdens het winkelen bij Patrick van Keulen zeker zult tegenkomen!

Ben je al een beetje nieuwsgierig geworden? Ga vooral eens langs en je zult extra feestelijk worden ontvangen! ;) Uiteraard is de gehele collectie van Patrick van Keulen ook online te vinden bij Locals United!