Van accessoires kun je nooit teveel hebben!

13 maart - Nadine

Accessoires

De zon schijnt en de temperaturen gaan langzaam omhoog! Wordt het dan toch eindelijk lente? YES! Nu we de sjaals, mutsen en handschoenen weer lekker ver de kast in stoppen wordt het weer hoog tijd voor een paar nieuwe lente accessoires waarbij we stiekem alweer uitkijken naar het seizoen daarna: de zomer!

We kunnen in ieder geval de dikke wintersjaal al omruilen voor een luchtig dasje en als het ons gegund is ruilen we de muts het liefste om voor een mooie zonnebril. Of wat dacht je ervan om je donkergekleurde kleding en accessoires eens om te ruilen voor wat vrolijke kleurtjes? Aan enthousiasme en inspiratie is er bij ons in ieder geval geen gebrek.

Voor jouw overzicht hebben wij een aantal lente essentials voor je uitgezocht waarmee je gelijk in een spring vibe terecht komt!

Kies bijvoorbeeld voor een sjaal van Yaya in een lichte zomerse kleur, zoals lichtblauw, beige of een combinatie van kleuren. Of bescherm je ogen tegen de zon én maak je outfit af met een stoere zonnebril van Komono. Of trakteer jezelf op een mooie nieuwe tas. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze camel/okergele beauty van Fabienne Chapot of deze wit navy gestreepte shopper van Paul’s Boutique. Zie je jezelf al flaneren langs de boulevard van Scheveningen met deze tas aan je arm?

Bron: Locals United