Voorjaarstrends voor hem en haar 

13 januari - Chloe

Voorjaarstrends 2017 for him and her

 

Hoewel de temperaturen op dit moment moeite hebben om boven de nul graden uit te komen, zitten wij al weer met ons hoofd bij het voorjaar. We kijken uit naar de zon, bloemetjes, lammetjes in de wei en uiteraard hoort bij een nieuw seizoen ook een nieuwe garderobe. Misschien kijken we daar nog wel het meeste naar uit. Voor het nieuwe seizoen staat ons een aantal leuke trends te wachten, die we natuurlijk ook met jou gaan delen zodat jij goed voorbereid de lente in gaat!

Verwachting is dat de mega strakke skinny jeans naar de achtergrond zal verdwijnen en plaats zal maken voor de jeans met een rechte pijp. Lekker losjes en luchtig en natuurlijk helemaal in de voorjaarsstijl met de opvallende stiksels. Wat bovenkleding betreft gaan we veel shirts en vestjes zien met gekleurde prints. Met de kleuren rood, wit een blauw zit je altijd goed en streepjes laten we ook nog niet achter ons! Deze matrozenlook gaat al een aantal jaar mee, maar we krijgen er duidelijk geen genoeg van.

 De mannen gaan het voorjaar in met een legerlook. Kaki kleuren en legerprintjes zijn helemaal trendy het komende seizoen. Stoere mannen kunnen dus hun geluk niet op dit voorjaar! Daartegenover staat de exotische trend van shirts en overhemden met palmbladeren en andere bloemenprints. Je waant je helemaal op een warm en tropisch eiland.

 Voor zowel de dames als de heren geldt dat we op sportieve wijze het voorjaar ingaan. Deze trend, genaamd Athleisure, zorgt ervoor dat de grens tussen sportkleding en casual kleding vervaagd. Dit betekent dat we geoorloofd leggings en jeans met veel stretch mogen dragen, we like!

We gaan het voorjaar dus op een comfortabele en kleurrijke manier tegemoet. Wij zijn enthousiast!