WE ARE SO EGG-CITED

20 maart 2018 - Jacco

Net als alle andere feestdagen is Pasen eentje waar we met smart op aan het wachten zijn. Niet alleen omdat we natuurlijk allemaal een extra dag vrij willen zijn, maar ook omdat we ons van onze beste kant kunnen laten zien in onze paasoutfits. Weet jij nog niet wat je moet dragen? Wij helpen jou om je er op je paasbest uit te laten zien!

Golden rule number one Pas op met jurkjes of rokjes die te kort zijn of een nét iets te diepe decolleté hebben. Op een familiegelegenheid als Pasen zijn verontwaardigde blikken van familieleden. Draag je liever geen jurkjes of voel je je oncomfortabel in een rokje? Geklede broeken of een jumpsuit doen het goed tijdens Pasen!

Tipje nummer twee Geel is natuurlijk dé kleur tijdens Pasen, maar deze kleur staat natuurlijk niet iedereen. Voel je je aangesproken? Kies dan voor andere frisse pastelkleuren of voor een iets donkerder jurkje met een vrolijke bloemenprint!

Tipje nummer drie Bloemenprints schreeuwen Pasen en doen het daarom erg goed tijdens het Paasontbijt. We hopen natuurlijk op mooi weer tijdens het Paasweekend, maar don’t trust the Dutch weather. Wordt het toch wat kouder dan verwacht? Doe er dan gewoon een panty onder en een getailleerde blazer, perfect voor het frisse voorjaar!

We zijn de mannen natuurlijk niet vergeten! En ook voor de mannen geldt, geel is de perfecte kleur. Kies bijvoorbeeld voor een sportieve, gele sweater van Amor-lux, gecombineerd met een jeans en *poef *, je hebt de perfecte casual paasoutfit.

Ben je toevallig geen liefhebber van de gele kleur? Kies gerust voor andere pastelkleuren, maar pas op met pastelkleuren. Ze kunnen ons soms een beetje flets maken. Geen stress, donkerdere kleuren kunnen ook prima tijdens Pasen. Denk aan navy of een donkergroene tint. Wanneer je voor deze donkere kleuren kiest, draag ze dan wel in de vorm van een overhemd of een ander net kledingstuk. Een donkerblauwe sweater is namelijk niet echt waar je aan denkt bij het woord Pasen.

Ook zien we steeds vaker overhemden met een vrolijk design. Draag deze met een beigekleurige chino en je bent helemaal Paas-ready. Stroop de mouwen op voor een wat sportievere look. 

Heb je misschien een wat formeler etentje? Draag lichte kleuren. Een wit overhemd met een lichte chino en bretels. Nette veterschoenen eronder en laat de paasbroodjes maar komen!

Kies je toch liever voor de pasteltinten en ben je benieuwd hoe je deze kunt dragen? Lees dan ons blog over how to wear pastels.

Well, that's it. Stel jouw favoriete paasoutfit samen en geniet van je paasontbijt, -lunch of -diner!