Weekend Tip! Fashion Experience by Peter Fashion & Trends

15 maart - Wendy
Peter Fashion & Trends

Weekend Tip!
In het Brabantse Made huist het prachtige Peter Fashion & Trends. Een dames- en herenmode zaak waar je terecht kunt voor een complete outfit, van kleding tot schoenen en accessoires. Met als belangrijkste doel de klant te laten genieten, staat winkelbeleving bij Peter Fashion & Trends op nummer één. Je kunt dan ook bij de boetiek terecht voor mooie merken zoals Expresso, Yaya, Maison Scotch, Superdry, Poools, State of Art, Vanguard, Scotch & Soda en Cast Iron. Daarnaast is het mogelijk om maatkostuums en shirts in de winkel te laten aanmeten.

Omdat shopping experience bij Peter Fashion & Trends hoog in het vaandel staat, worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Heb jij nog geen plannen voor aankomend weekend, dan hebben wij wellicht iets leuks voor jou! Peter Fashion & Trends organiseert aanstaande zaterdag de eerste editie van Fashion Experience. Tijdens dit evenement verzorgt de fashion boutique style sessies, een photo corner en kleedadvies. En dit allemaal uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens het event viert Peter Fashion & Trends het 20-jarig bestaan van de winkel waarbij tevens de lancering van de nieuwste voorjaarscollectie centraal staat.

Vind jij het wel eens tijd om jouw mode voelsprieten weer te prikkelen of heb je zin in een gezellig, geheel verzorgde dag waarbij stijl, gezelligheid en service centraal staan? Plan je agenda dan vooral vrij op zaterdag 19 maart tussen 09.00 en 17.00 uur!

Peter Fashion & Trends
Marktstraat 19 en Marktstraat 29 in Made


                   Peter Fashion & Trends

 Peter Fashion & Trends