What to wear - Kerst & Oud en Nieuw

23 december 2015 – Noemi 
oud en nieuw en kerst blog localsunited

Kerst en Oud & Nieuw zijn in zicht. Iedereen is inmiddels inkopen aan het doen voor het eten en voor de cadeautjes. Maar wat ga je aan doen? Ben je daar al over uit, of ben je aan het stressen omdat je nog steeds die perfecte outfit niet hebt kunnen vinden?

Hieronder vind je zowel voor de dames als voor de heren een outfit voor Kerst en een outfit voor Oud & Nieuw; om jou te inspireren voor je perfecte outfit. In principe kun je ook de Kerst outfit op Oud & Nieuw aan doen en andersom.

 

Dames outfit Kerst

dames outfit kerst

Bij de dames ben ik gegaan voor deze rode jurk van het merk Diva. De jurk is gericht op het thema Kerst door de rode kleur. Combineer hem met een mooi paar hakken van SPM en een clutch van Liebeskind. Maak je outfit af met fijne sieraden, het draait namelijk uiteindelijk om de jurk.

 

Heren outfit Kerst

heren kerst outfit

Bij de heren ben ik gegaan voor een zwart overhemd van Cavallaro met een lichtgrijze vlinderdas van Selected Homme. Zowel de jeans van Denham en de nette schoenen van Braend zijn zwart. Maak je outfit af met een zilveren horloge van Komono.

 

Dames outfit Oud & Nieuw

Dames oud en nieuw outfit

Bij de dames outfit voor Oud & Nieuw heb ik gekozen voor een zilveren glitter top met een waterval hals van Object en een zwarte kokerrok. Ook deze outfit kun je met zwarte pumps van SPM dragen. Maak je outfit af met een zilverkleurige armband van Buddha To Buddha en andere sieraden.

 

Heren outfit Oud & Nieuw

Heren oud en nieuw outfit

Bij de heren outfit van Oud en Nieuw heb ik gekozen voor een blauwe trui van Roosenstein Wolke met een lichtgrijs overhemd eronder van Selected Homme. De jeans van Tramarossa is spijkerblauw van kleur. Tot slot zijn de schoenen van Blackstone lichtgrijs.

We willen je veel succes wensen met het creëren van de perfecte outfit voor deze feestdagen. Happy New Year!