Panama 1924 Geur - Daytona 10 Eau De Toilette 100 ml

Niet meer beschikbaar.
Een eau de toilette voor heren van het merk Boellis Napoli. Het parfum is uit de Panama 1924-lijn van het merk en kan omschreven worden als een woody floral musk-geur. Top noten zijn limoen, bergamot, roze peper en groene appel. Vervolgens ruikt men magnolia en aan de basis liggen houtgeuren, patchouli en musk.
Productnaam: Geur - Daytona 10 Eau De Toilette 100 ml
Merk: Panama 1924
Artikelcode: Daytona 10-100 ml
Base notes: Houtgeuren, Patchouli en Musk.
Beschrijving: Eau de Toilette
Heart notes: Magnolia
Inhoud: 100 ml
Top notes: Limoen, Bergamot, Roze peper en Groene appel
Nadat we je bestelling hebben ontvangen wordt deze aangeboden aan de winkel(s) waar je je product(en) hebt besteld. De winkeliers streven ernaar de door jou bestelde producten zo snel mogelijk op te sturen. Gewoonlijk worden de producten binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Je kunt daarom je bestelling binnen 3 werkdagen thuis verwachten. Wanneer je producten bij verschillende winkels bestelt, bestaat de mogelijkheid dat je deze pakketjes op verschillende dagen geleverd krijgt.
Ben je niet tevreden over een geleverd product, of is de maat niet goed? Vrijwel alle producten kunnen geretourneerd worden. Je kunt de producten binnen 14 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde producten. Je hebt de mogelijkheid het product thuis te passen. Echter, als het product gebruikt, beschadigd en/of gewassen is, kunnen we het helaas niet terugnemen. De mogelijkheid bestaat een gekocht product te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur. Dit kan alleen in de winkel waar je het product hebt gekocht. Online omruilen kan dus niet. Wat je wel kunt doen is het product aan de desbetreffende winkel retourneren en opnieuw online een bestelling plaatsen met daarin het juiste product. Vergeet hierbij niet je retour aan te melden zoals hiervoor omschreven.
LocalsUnited biedt verschillende betaalmethodes. Voor deze betaalmethodes brengen wij geen extra kosten in rekening. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan is iDeal de gemakkelijkste en snelste manier. Daarnaast kun je betalen met Creditcard en PayPal.