Red Wing Shoes Schoenverzorging - All Natural Leather Conditioner

Niet meer beschikbaar.
Gek op lederen schoenen? Onderhoud ze dan goed. Dat kan met deze conditioner van Red Wing Shoes voor alle leersoorten. Hiermee kunnen alle leren schoenen weer een frisse look krijgen. De conditioner van Red Wing Shoes is met name geschikt voor donkere schoenen. Helaas niet mogelijk te gebruiken op verfijnd leer en suède.
Productnaam: Schoenverzorging - All Natural Leather Conditioner
Merk: Red Wing Shoes
Artikelcode: All Natural Leather Conditioner-Nude
Bijzonderheden: Kan lichte kleuren donkerder maken, en is niet geschikt voor verfijnd leer en suède
Materiaal: Olie en bijenwas
Nadat we je bestelling hebben ontvangen wordt deze aangeboden aan de winkel(s) waar je je product(en) hebt besteld. De winkeliers streven ernaar de door jou bestelde producten zo snel mogelijk op te sturen. Gewoonlijk worden de producten binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Je kunt daarom je bestelling binnen 3 werkdagen thuis verwachten. Wanneer je producten bij verschillende winkels bestelt, bestaat de mogelijkheid dat je deze pakketjes op verschillende dagen geleverd krijgt.
Ben je niet tevreden over een geleverd product, of is de maat niet goed? Vrijwel alle producten kunnen geretourneerd worden. Je kunt de producten binnen 14 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde producten. Je hebt de mogelijkheid het product thuis te passen. Echter, als het product gebruikt, beschadigd en/of gewassen is, kunnen we het helaas niet terugnemen. De mogelijkheid bestaat een gekocht product te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur. Dit kan alleen in de winkel waar je het product hebt gekocht. Online omruilen kan dus niet. Wat je wel kunt doen is het product aan de desbetreffende winkel retourneren en opnieuw online een bestelling plaatsen met daarin het juiste product. Vergeet hierbij niet je retour aan te melden zoals hiervoor omschreven.
LocalsUnited biedt verschillende betaalmethodes. Voor deze betaalmethodes brengen wij geen extra kosten in rekening. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan is iDeal de gemakkelijkste en snelste manier. Daarnaast kun je betalen met Creditcard en PayPal.