Secrid Portemonnee - Secrid Miniwallet Vintage Blue
€ 49,95

Maatselectie
KLEURSELECTIE
  • Secrid Portemonnee - Secrid Miniwallet Vintage Brown
  • Secrid Portemonnee - Secrid Miniwallet Vintage Grey
  • Secrid Portemonnee - Secrid Miniwallet Vintage Black
Met een goed georganiseerd portemonnee op pad is nu eenvoudiger dan ooit. Met de portemonnee van het merk Secrid kun je gemakkelijk je passen rangschikken, enkele briefbiljetten meenemen en zelfs wat muntgeld. Door het compacte formaat kan deze portemonnee van Secrid gemakkelijk worden opgeborgen. De binnenzijde wordt verstevigd door een aluminium houder, waardoor je passen niet beschadigen. De buitenzijde is gemaakt van Europees vervaardigd leer die een vintage look heeft, voor een mooi en robuust effect.
Productnaam: Portemonnee - Secrid Miniwallet Vintage Blue
Merk: Secrid
Artikelcode: Miniwallet Vintage-Blue
Afmetingen: ca. 65 x 102 x 21 mm
Bijzonderheden: Geschikt voor 6 passen in aluminium houder. Aan de binnenzijde nog ruimte voor 4 pas
Kleur: Blue
Materiaal buitenkant: Europees leer
Materiaal: Massief aluminium
Nadat we je bestelling hebben ontvangen wordt deze aangeboden aan de winkel(s) waar je je product(en) hebt besteld. De winkeliers streven ernaar de door jou bestelde producten zo snel mogelijk op te sturen. Gewoonlijk worden de producten binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Je kunt daarom je bestelling binnen 3 werkdagen thuis verwachten. Wanneer je producten bij verschillende winkels bestelt, bestaat de mogelijkheid dat je deze pakketjes op verschillende dagen geleverd krijgt.
Ben je niet tevreden over een geleverd product, of is de maat niet goed? Vrijwel alle producten kunnen geretourneerd worden. Je kunt de producten binnen 14 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde producten. Je hebt de mogelijkheid het product thuis te passen. Echter, als het product gebruikt, beschadigd en/of gewassen is, kunnen we het helaas niet terugnemen. De mogelijkheid bestaat een gekocht product te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur. Dit kan alleen in de winkel waar je het product hebt gekocht. Online omruilen kan dus niet. Wat je wel kunt doen is het product aan de desbetreffende winkel retourneren en opnieuw online een bestelling plaatsen met daarin het juiste product. Vergeet hierbij niet je retour aan te melden zoals hiervoor omschreven.
LocalsUnited biedt verschillende betaalmethodes. Voor deze betaalmethodes brengen wij geen extra kosten in rekening. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan is iDeal de gemakkelijkste en snelste manier. Daarnaast kun je betalen met Creditcard en PayPal.